Boekhandel Douwes Den Haag

Magische Menopauze

Christiane Northrup

Magische Menopauze

Magische Menopauze

Magische Menopauze

 

Maak van de tweede helft van je leven de beste, sensueelste, krachtigste en meest magische helft van je leven!


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,99

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Magische Menopauze

'Je leven begint nu pas echt!' In dit boek toont Dr. Northrup dat de menopauze de geboorte van je beste leven inzet. De menopauze is het begin van een zeer opwindende en vervullende tijd, vol plezier en genot, die je stoutste dromen te boven gaat! In dit boek reikt Dr. Northrup je de handvatten aan om te genieten van de tweede helft van je leven, en er de beste helft van je leven van te maken.


Toegegeven, de menopauze gaat misschien gepaard met barensweeën, maar Dr. Northrup laat meerdere manieren zien hoe je die tot een minimum kunt beperken. Ze moedigt je aan om een hele nieuwe sensualiteit in jezelf te doen ontwaken, en leert je hoe je het leven van een wijze, sexy en machtige godin vol
levenskracht leidt. In dit boek doorbreekt Dr. Northrup de seks-na-menopauze-mythe en laat ze zien dát, en hóé je in de tweede helft van je leven de beste seks kunt hebben. En belangrijker: ze deelt haar baanbrekende research waarin ze ontdekte dat seksuele extase geen luxe is – het is van vitaal belang voor je gezondheid, en het is de sleutel tot jouw bloei.


ISBN
9789492412577
Pagina's
192
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Palaysia Productions

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren