Boekhandel Douwes Den Haag

Auto Immuun

van ziekte naar inzicht

Karolien Deman

Auto Immuun

Auto Immuun

van ziekte naar inzicht

Auto Immuun

 

Karolien is zeventien als ze gediagnosticeerd wordt als ongeneeslijk ziek. Ze weigert echter om haar ambities en dromen te laten temperen door een auto-immuunziekte en onderzoekt alle mogelijke pistes om een onbeperkt leven te kunnen leiden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Auto Immuun

Karolien is zeventien als ze gediagnosticeerd wordt als ongeneeslijk ziek. Ze weigert echter om haar ambities en dromen te laten temperen door een auto-immuunziekte en onderzoekt alle mogelijke pistes om een onbeperkt leven te kunnen leiden. Omdat die zoektocht zodanig complex en interessant is, en bovendien tal van onverwachte inzichten oplevert, besluit ze om hierover te schrijven.

Het boek Auto-Immuun, van ziekte naar inzicht vat zestien jaar aan ervaringen en inzichten samen. Een zoektocht naar gezondheid vormde de aanzet, maar het gaat uiteindelijk ook om identiteit, sociale status en spiritualiteit.


Kunstenares Karolien Deman (1985) is geïnteresseerd in het hoe en waarom van de dingen des levens. Ze deelt een vlog over haar inzichten: www.karoliendeman.com


ISBN
9789492419521
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrije Uitgevers, De

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren