Boekhandel Douwes Den Haag

Man op de mammapoli

Wat als je vrouw borstkanker heeft?

Jaap Luikenaar

Man op de mammapoli

Man op de mammapoli

Wat als je vrouw borstkanker heeft?

Man op de mammapoli

 

Ook borstkanker heb je samen Als je vrouw de diagnose borstkanker krijgt, valt er ineens een hoop te regelen en komen er veel emoties los. Samen stappen jullie in een onbekende wereld van tumoren, chemo en bijwerkingen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Man op de mammapoli

Ook borstkanker heb je samen

Als je vrouw de diagnose borstkanker krijgt, valt er ineens een hoop te regelen en komen er veel emoties los. Samen stappen jullie in een onbekende wereld van tumoren, chemo en bijwerkingen. Een periode van ‘witte en zwarte’ weken breekt aan met momenten van onzeker­heid, somberheid, pijn en verdriet. Ook voor jou. Hoe ga je daar als partner mee om? Wat kun je beter wel doen en wat niet om voor haar een goede steun en toeverlaat te zijn? En hoe maak je er een liefdevolle periode van?
Innemend, vrijmoedig en met oog voor tragikomische details schrijft Jaap Luikenaar over de borstkanker van zijn vrouw Helma. Zowel de narigheid en verwikkelingen tijdens de behandeling in het zieken­huis als in de tijd erna, komen aan de orde.
Om zijn ervaringen te toetsen heeft Jaap ook andere partners van borstkankerpatiënten geïnterviewd. Daarmee is dit boek beslist een must read voor iedereen die te maken heeft met borstkanker.


´Jaap geeft een indringend en openhartig beeld van zijn ervaringen als partner van een borstkankerpatiënt.’
Bas Bierkens, voormalig journalist Eindhovens Dagblad.

‘Een hartverwarmend verslag over een zware periode en tegelijk een inspi­rerende gids die andere partners verder kan helpen.’
Sylvia Roes, communicatieadviseur.


ISBN
9789492783257
Pagina's
206
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
uitgeverij Lente

Gezondheid en geneeskunde