Boekhandel Douwes Den Haag

Food fit focus

Sanne Bernhart

Food fit focus

Food fit focus

Food fit focus

 

Je hoeft niet vijf keer in de week naar de sportschool om er goed uit te zien. En je hoeft ook niet elke dag vegan te eten om af te vallen. Maar wat dan wel? Hoe zorg je ervoor dat je er goed uit blijft zien, dat je gezond eet, beweegt en toch maximaal geniet van het leven?


Nog te verschijnen

€ 26,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Food fit focus

Je hoeft niet vijf keer in de week naar de sportschool om er goed uit te zien. En je hoeft ook niet elke dag vegan te eten om af te vallen. Maar wat dan wel? Hoe zorg je ervoor dat je er goed uit blijft zien, dat je gezond eet, beweegt en toch maximaal geniet van het leven? Wat zijn de geheimen van een lang en gelukkig leven? Wat is de kunst van jeugdig ouder worden?
Nieuwsgierig naar de kennis en methodes om tot een fitter lichaam en een gezonde geest te komen heeft lifestyle coach Sanne Bernhart zich ontwikkeld tot een expert op dit gebied. Ze volgde spirituele trainingen en beoefende diverse yogastijlen. Een bodybuildersopleiding gaf haar inzichten en een nieuwe visie op krachttraining. Om te ervaren wat voeding met je doet, fysiek en mentaal, sprak ze met topkoks, artsen en wetenschappers. Ze sloeg met veel plezier en soms met frisse tegenzin aan het koken. Van een vegetarische periode, veganistisch eten, Aziatisch koken, tot het precies afwegen van eten en acht dagen op ‘water en brood’ in een kuuroord. Ze ervoer hoe heilzaam vasten kan zijn in een maatschappij waar voeding altijd voorradig is en waar lifestyle-gerelateerde ziektes op de loer liggen.
In Food Fit Focus deelt zij, evidence based, hoe je met veel plezier kunt werken aan een goede balans in je leven. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het is een kwestie van aanpassen van ingesleten gewoonten, van nieuwe rituelen in je leven brengen, maar natuurlijk ook af en toe een opoffering leveren.

Sanne Bernhart is een yogi en een sporter, maakt kunst, houdt van koken en geeft les. Ze leest erover en is dan op zoek naar de waarheid in wat ze leert. Ze behoudt het goede en negeert de nonsens. Zo ontstaat er een leven in balans dat ze graag deelt. Opgeleid als leraar in het Montessori-onderwijs gaat ook dat haar makkelijk af.


ISBN
9789492798794
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Lucht

Gezondheid en geneeskunde