Boekhandel Douwes Den Haag

Mentale vooruitgang van gezinnen

Hoe vergroten we de mentale kracht van jeugd en gezin in Nederland?

Kees Kraaijeveld & Daan Van den Berg & Joep Verbugt

Mentale vooruitgang van gezinnen

Mentale vooruitgang van gezinnen

Hoe vergroten we de mentale kracht van jeugd en gezin in Nederland?

Mentale vooruitgang van gezinnen

 

Gezinnen zijn nog belangrijker dan de meeste mensen zich realiseren. De opvoeding van de jeugd bepaalt de toekomstige mentale kracht van onze samenleving. Willen we daadwerkelijk mentale vooruitgang boeken, dan moeten we nú investeren in de ontwikkeling van onze kinderen.


Nog te verschijnen

€ 25,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Mentale vooruitgang van gezinnen

Gezinnen zijn nog belangrijker dan de meeste mensen zich realiseren. De opvoeding van de jeugd bepaalt de toekomstige mentale kracht van onze samenleving. Willen we daadwerkelijk mentale vooruitgang boeken, dan moeten we nú investeren in de ontwikkeling van onze kinderen. We moeten van Nederland een werkelijk gezinsvriendelijke samenleving maken. In dit boek schetst de Denktank Mentale Vooruitgang van Jeugd & Gezin een nieuw en hoopgevend toekomstbeeld van hoe een gezinsvriendelijk Nederland eruit kan zien.

Dit boek is nuttig voor iedereen die is geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen, in hun opvoeding én in de vraag hoe je als opvoeder samen met de kinderen een fijn gezin kunt vormen. Het biedt praktische tips voor het vergroten van de mentale kracht van gezinnen, voor hoe je een gelukkiger, gemotiveerder, socialer, betekenisvoller en daadkrachtiger gezin kunt vormen.

Dit is ook een boek vol ideeën voor politici, beleidsmakers, bestuurders en onderzoekers die vanuit een positieve visie willen werken aan de mentale vooruitgang van jeugd en gezin in Nederland. Er is veel te doen. En we kunnen er vandaag mee beginnen.

www.mentalevooruitgang.nl


ISBN
9789493004320
Pagina's
200
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Argumentenfabriek

Gezondheid en geneeskunde