Boekhandel Douwes Den Haag

Een ode aan jou

Rianne Roes

Een ode aan jou

Een ode aan jou

Een ode aan jou

 

In een poging orde te scheppen in de chaos van ons bestaan denken we soms de waarheid in pacht te hebben. Maar dé waarheid bestaat niet. Er bestaan alleen perspectieven en medailles die altijd twee kanten hebben.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 17,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Een ode aan jou

In een poging orde te scheppen in de chaos van ons bestaan denken we soms de waarheid in pacht te hebben. Maar dé waarheid bestaat niet. Er bestaan alleen perspectieven en medailles die altijd twee kanten hebben. Liefde en haat, leven en dood, donker en licht. Ze hebben elkaar nodig voor een leven in evenwicht.

'Een ode aan jou' gaat over het leven, de liefde en de mens. Het zijn krachtige gedichten die je laten stilstaan bij de paradox van ons bestaan.

Rianne Roes (1985) is relatietherapeut en heeft haar eigen bedrijf SAMENALLEEN. Ze is een veelgevraagd spreker en maker van de podcast Alles is Liefde. In haar werk begeleidt ze al jaren koppels en individuen bij belangrijke transitiemomenten in hun leven. Rianne werkt als relatie-expert regelmatig samen met onder andere 3FM, VIVA en LINDA.


ISBN
9789493059801
Pagina's
114
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Palmslag

Poëzie