Boekhandel Douwes Den Haag

Lina's extra leven

Knisper Fogata

Lina's extra leven

Lina's extra leven

Lina's extra leven

 

Een verhaal met een lach en een traan, over het omgaan met kanker, met vreugde en verdriet en de ups en downs van het leven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,95


Beschrijving Lina's extra leven

Ruim vijftig jaar na de belevenissen van de "Kinderen van gisteren" hebben de zeven kinderen van de familie Vervaeke ieder hun eigen leven vorm gegeven. Lina, de oudste van het gezin, wordt in 2017 getroffen door kanker, maar is na een chemobehandeling en operatie in remissie. Tot de ziekte in 2022 weer opflakkert.

Het leven van de familie en vele anderen wordt beïnvloed door Lina’s lotgevallen en haar diepe geloof. Haar zus Liza vindt dit alles zo verrijkend dat ze heel de wereld wil vertellen wat zich in intieme kring en het ziekenhuis afspeelt in Lina’s extra tijd. Is het wel vooral de wetenschap die voor extra leven zorgt? Welke andere factoren maken Lina’s leven, en dat van haar familie, zo waardevol?

Knisper Fogata, schrijfster van "Kinderen van gisteren" en "Home Paradijs", weet met haar nieuwste roman te raken. Hoeveel mensen krijgen niet te maken met een ingrijpende vorm van kanker en de behandeling daarvan? Iedere patiënt heeft een gezicht en verdient het om gerespecteerd, goed behandeld en geliefd te worden.

"Lina’s Extra Leven" is een verhaal met een lach en een traan, over het omgaan met ziekte en de ups en downs van het leven.


ISBN
9789493158719
Pagina's
278
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Celtica Publishing

Literaire fictie