Boekhandel Douwes Den Haag

#Lief

Hester Van ‘t Hek

#Lief

#Lief

#Lief

 

Flo van Dieven is een stuntel, dat weet iedereen. In de liefde en in het leven. Maar ze is grappig, sympathiek en leuk om bij in de buurt te zijn, zo zeggen haar vrienden. Zelf heeft ze er meer last van.


Levertijd: 5 tot 8 werkdagen

€ 22,50

Bezorgen: 5 tot 8 werkdagen


Beschrijving #Lief

Flo van Dieven is een stuntel, dat weet iedereen. In de liefde en in het leven. Maar ze is grappig, sympathiek en leuk om bij in de buurt te zijn, zo zeggen haar vrienden. Zelf heeft ze er meer last van. Ze worstelt na vier jaar nog steeds met de zwangerschapskilo’s, zoekt een baan, een man in haar leven en – om heel eerlijk te zijn – naar stabiliteit. Ze heeft een pijn die maar niet over gaat. Als ze bij een begrafenis is, schieten de vragen door haar hoofd: moet je iets gedaan hebben voordat je voorgoed je ogen sluit? Een soort lijstje hebben afgewerkt? Of mag je er met de juiste intenties een zooitje van maken? Mag je ongestraft
één levensgrote fout maken? Na de begrafenis ziet ze ineens overal een jongetje opduiken. Is dit weer een van haar maffigheden, of schuilt er meer achter deze keer?

Hester van ’t Hek schrijft vrolijke boeken over zaken waar de moderne vrouw mee worstelt, zowel alledaagse als iets serieuzere. Ze heeft een goedgelezen column in de glossy Gooisch.
#Lief is haar tweede roman.


ISBN
9789493172074
Pagina's
358
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gopher

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren