Boekhandel Douwes Den Haag

Ik, en ook jij

Sandra Passchier

Ik, en ook jij

Ik, en ook jij

Ik, en ook jij

 

Met het besef dat de jaren beginnen te tellen, groeit het verlangen naar nieuwe ervaringen en het opnieuw beleven van oude ervaringen. In de dichtbundel Ik, en ook jij komen de thema's vergankelijkheid, verlangen en het onbereikbare samen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Ik, en ook jij

Met het besef dat de jaren beginnen te tellen, groeit het verlangen naar nieuwe ervaringen en het opnieuw beleven van oude ervaringen. In de dichtbundel Ik, en ook jij komen de thema's vergankelijkheid, verlangen en het onbereikbare samen. Met melancholie over wat voorbijgaat en verloren is, maar ook met hoop voor wat nog komen zal, nemen de gedichten je mee langs een tijdspad van eindigheid en perspectief dat ons allen bindt.

'Ik, en ook jij' is een bundel over nostalgie, verbondenheid en begrip vanuit een reflectie van de dichter en de lezer.
---
Sandra Passchier (1972), woonachtig in Utrecht, sprak op haar tiende jaar de wens uit om 'later' schrijfster te worden. Na de School voor Journalistiek bleef zij in haar vrije tijd met passie schrijven, echter veelal ongelezen. Sinds enkele jaren uit zij zich in gedichten en deelt deze via het Instagram-account @elkezondageengedichtje en op haar website woorden.online.


ISBN
9789493245570
Pagina's
106
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Palmslag

Poëzie