Boekhandel Douwes Den Haag

Lekker in je vel

Jantine van 't Klooster

Lekker in je vel

Lekker in je vel

Lekker in je vel

 

Onze huid is één groot zintuig, via je huid ervaar je de wereld om je heen. Je huid vertelt jouw levensverhaal en zegt iets over leeftijd en gezondheid. Misschien heb je ervaren hoe sterk je huid op stress en zorgen reageert?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 32,95


Beschrijving Lekker in je vel

Onze huid is één groot zintuig, via je huid ervaar je de wereld om je heen. Je huid vertelt jouw levensverhaal en zegt iets over leeftijd en gezondheid. Misschien heb je ervaren hoe sterk je huid op stress en zorgen reageert? Of heb je de wens om lekkerder in je vel zitten?
In lekker in je vel lees je over de huid, de relatie met stress en over mindfulness. Het programma Huidfulness in zes weken leert je met meer balans, aandacht en ontspanning bewuster in het leven te staan.


Bevat meer dan 40 ervaringen van mensen met een huidaandoening zoals psoriasis, eczeem, huidkanker, netelroos, acne en vitiligo.
Met 20 experts uit o.a. de wetenschap, huidzorg en mindfulness die hun visie, ervaring en tips delen door achtergrondverhalen.
Inclusief een werkboek met meer dan 15 inspirerende huidfulness oefeningen zodat je praktisch aan de slag kunt.


Huidtherapeut en mindfulnesstrainer Jantine van ’t Klooster is ruim vijfentwintig jaar expert op het gebied van de huid. De zorg voor de huid is haar met de paplepel ingegoten want zowel haar moeder als oma waren schoonheidsspecialist. Het was logisch dat zij in hun voetsporen zou treden. Ze heeft als huidtherapeut tientallen jaren met huidpatiënten gewerkt en is docent huidtherapie geweest. Sinds haar opleiding aan het Radboudumc Centrum voor Mindfulness geeft ze workshops en trainingen op het gebied van de huid(zorg) en mindfulness.


‘De huid vormt een grens tussen mij en de ander. De huid – vooral van het gezicht - vertelt je levensverhaal.’
- Liesbeth Woertman, hoogleraar psychologie


‘Je bent het mooist als je je gelukkig en ontspannen voelt.’
- Gudrun Has, schoonheidsspecialist


‘Stress en huidaandoeningen zijn geen vrienden.’
- Patrick Kemperman, dermatoloog


‘Vooral de mentale veerkracht in je hoofd is in feite de rode draad voor de gezondheid van je huid.’
- Marcelline Goyen, huidtherapeut


‘Het begint van binnen.’
- Catharina Meijer, cosmetisch arts


ISBN
9789493272132
Pagina's
320
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Lucht

Gezondheid en geneeskunde