Boekhandel Douwes Den Haag

Dagboek van een Sterrenkind

De Wereld door de ogen van Lina

Nellien Klomp

Dagboek van een Sterrenkind

Dagboek van een Sterrenkind

De Wereld door de ogen van Lina

Dagboek van een Sterrenkind

 

Lina, een meisje van zeventien jaar van planeet Pegasus, komt voor een korte periode naar Gaia, onze aarde. Ze heeft een sprankelende persoonlijkheid en door haar zienswijze brengt ze volop vernieuwing in het kleine, Griekse dorpje waar ze terecht komt.


Nog te verschijnen

€ 22,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Dagboek van een Sterrenkind

Lina, een meisje van zeventien jaar van planeet Pegasus, komt voor een korte periode naar Gaia, onze aarde.

Ze heeft een sprankelende persoonlijkheid en door haar zienswijze brengt ze volop vernieuwing in het kleine, Griekse dorpje waar ze terecht komt. Vijf Engelen van het Gouden Licht staan haar bij tijdens haar reis.

‘Plotseling hoorde ik iets. Ik bleef stilstaan. Voor me lag een bocht en ik kon niet zien wat daarachter was. Opeens kwam om de bocht een schaap tevoorschijn. En daarachter kwam er nog één. En nog één! Wauw, het waren er een heleboel! Toen was er ineens een zwart-witte hond en achter al die schapen en de hond wandelde een Gaiaan! Mijn eerste ontmoeting!’

Dagboek van een Sterrenkind geeft op een onderhoudende manier inzicht in de werking van energie, verschillende dimensies en Lichtwerelden.

Energiewerk en Bewustzijn zijn een constante factor in het leven van Nellien Klomp (1961). Ze heeft diverse opleidingen zoals hypnotherapie en energetische therapie gevolgd om meer zicht te krijgen op ons bewustzijn. Nellien heeft jaren op Kreta gewoond. Daar heeft ze geleerd zich nog beter af te stellen op verschillende frequenties. Dit boek is geschreven in samenwerking met Vederlicht, een collectief van Lichtwezens.www.nellienverderlicht.nl

multidimensionaal leven


ISBN
9789493280168
Verschijnt
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Paris Books

Literatuur