Boekhandel Douwes Den Haag

Het kan ook andersom

Tiny Fisscher & Iris van der Veen

Het kan ook andersom

Het kan ook andersom

Het kan ook andersom

 

Na het succes van de fraai geïllustreerde gedachten- en gedichtenbundel 'd i t.', komen Tiny Fisscher en Iris van der Veen met een gloednieuw boek dat op meerdere fronten verrast. De teksten gaan opnieuw over dieren die tegen van alles aanlopen in het leven, maar dit keer lopen de speels-poëtische teksten en beelden op een bijzondere manier in elkaar over.


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het kan ook andersom

Na het succes van de fraai geïllustreerde gedachten- en gedichtenbundel 'd i t.', komen Tiny Fisscher en Iris van der Veen met een gloednieuw boek dat op meerdere fronten verrast.

De teksten gaan opnieuw over dieren die tegen van alles aanlopen in het leven, maar dit keer lopen de speels-poëtische teksten en beelden op een bijzondere manier in elkaar over. Zo loopt Vleermuis tegen het thema schaamte aan, vraagt Eekhoorn zich af waar zijn moed ineens gebleven is, en dubben Das en Schildpad over de vraag of nooit en altijd even lang duren. De illustraties van Iris van der Veen zijn een lust voor het oog, en in deze bundel heeft ze ook met kleuren gewerkt, waardoor haar veelzeggende werk een heel nieuwe dimensie krijgt. Tot slot verrast dit boek omdat je het – onverwachts – leest als dwarsligger. Wel in hetzelfde formaat als 'd i t.', dan kunnen ze toch fijn samen in de boekenkast!

Een bijzondere cadeaubundel voor iedere gelegenheid en voor elk moment van het jaar. Voor volwassenen, maar ook heel geschikt voor een gezin met al wat oudere kinderen.


ISBN
9789493301276
Pagina's
96
Verschijnt
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Samsara Uitgeverij b.v.

Literatuur