Boekhandel Douwes Den Haag

OerFood

Terug naar de basis van het eten, voor een gezonder lichaam

Jolien Janzing

OerFood

OerFood

Terug naar de basis van het eten, voor een gezonder lichaam

OerFood

Verschijnt binnenkort

E-book

 

“Jolien Janzing heeft het boek OerFood geschreven met de hartstocht van een ervaringsdeskundige, maar ook als auteur die zich baseert op feiten. Het is daarmee een zeer lezenswaardig boek geworden met een schat aan no-nonsense adviezen over gezond worden en gezond blijven.” — William Cortvriendt, arts en auteur van bestsellers zoals Hoe word je 100?, Lichter en Kankervrij Wat als voeding een veel grotere rol speelt in chronische ziekten dan we denken?


Direct te downloaden

€ 22,50


Beschrijving OerFood

“Jolien Janzing heeft het boek OerFood geschreven met de hartstocht van een ervaringsdeskundige, maar ook als
auteur die zich baseert op feiten. Het is daarmee een zeer lezenswaardig boek geworden met een schat aan no-nonsense adviezen over gezond worden en gezond blijven.”

— William Cortvriendt, arts en auteur van bestsellers zoals Hoe word je 100?, Lichter en Kankervrij

Wat als voeding een veel grotere rol speelt in chronische ziekten dan we denken? Wat als de sleutel tot gezondheid ligt in het eetpatroon van onze voorouders uit de oertijd?

Jolien Janzing: “Ruim twintig jaar geleden kreeg ik de diagnose MS. Maar ik legde me daar niet bij neer en ging op zoek naar oplossingen. De manier van eten van de jager-verzamelaars gaf me mijn leven terug. Ik voel me sterker en vitaler dan ooit.”

Hoewel onze wereld snel verandert, is de mens genetisch nauwelijks geëvolueerd. Ons lichaam is nog steeds afgestemd op oervoeding, maar ons eetpatroon is verder dan ooit afgedwaald. In OerFood deelt Jolien de inzichten die haar gezondheid herstelden, zodat ze anderen kunnen helpen.

Er is een uitweg – en die begint op je bord.


ISBN
9789493429871
Pagina's
360
Verschijnt
Rubriek
Gezondheid en geneeskunde
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Gezondheid en geneeskunde