Boekhandel Douwes Den Haag

Intermezzo

een innerlijke reisgids

Isabelle Scherrens

Intermezzo

Intermezzo

een innerlijke reisgids

Intermezzo

 

Intermezzo is een innerlijke reisgids. We zijn allemaal geboren met een magnifieke, formidabele, gigantisch grote levenskracht. Deze is aanwezig in elke vezel van ons wezen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 28,00


Beschrijving Intermezzo

Intermezzo is een innerlijke reisgids.
We zijn allemaal geboren met een magnifieke, formidabele, gigantisch grote levenskracht. Deze is aanwezig in elke vezel van ons wezen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Onderweg dreigt deze kracht af te nemen. Dit boek geeft je sleutels om terug in je oorspronkelijke zijn te komen. Deze innerlijke reisgids gaat over durven dromen, levenskracht, angst, waarheid, respect, gezondheid, stilte, spiritualiteit, zielen, vergeven, sterven, rouwen, liefde en nog meer aspecten uit het dagelijks leven, verweven met hier en daar een vleugje maatschappijkritiek. De auteur slaagt erin om, vanuit haar eigen levenservaringen, op een niet-zweverige manier “moeilijke” thema’s bespreekbaar te maken. Dit is een handboek voor iedereen die bewust en met veerkracht in het leven wil staan, maar zeker ook voor wie zoekende is. Het brengt tevens een meerwaarde voor wie er gewoon wil in bladeren om hier en daar even stil te staan bij de inspirerende spreuken en helende afbeeldingen die de auteur zelf op intuïtieve wijze tekende.
Intermezzo plant zaadjes die je dagelijks leven inspireren, zaadjes voor een groeiend bewustzijn waar onze maatschappij zoveel nood aan heeft. Dit boek doet je vertragen in deze hectische wereld en leert je om doelgericht, zelfzeker, tevreden, bewust en liefdevol in je leven te staan en met veerkracht om te gaan met de uitdagingen en moeilijkheden die op jouw pad komen. De auteur houdt het niet bij theoretische wijsheden, maar reikt hiermee praktische sleutels en inzichten aan die je meteen kunt gebruiken op jouw eigen levensweg. De enige weg naar een nieuwe wereld is de weg naar jezelf, de weg naar binnen!
Laat dit boek een intermezzo zijn in je (te?) drukke, al dan niet angstige leven. Op weg naar jouw innerlijk geluk in het oog van de storm op onze huidige wereld.

Isabelle Scherrens kan als vijftiger bogen op heel wat levenservaring. Naast een loopbaan in de commerciële sector en in het hoger secundair onderwijs heeft ze zich gedurende vele jaren sterk verdiept in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spiritualiteit e.d. Gedreven door een intrinsieke motivatie volgde ze heel wat opleidingen in binnen- en buitenland en startte ondertussen als levenscoach een eigen praktijk. Vanuit haar levenservaringen, persoonlijke groei en opleidingen én vanuit een roep om anderen te begeleiden en te inspireren is dit boek ontstaan.


ISBN
9781913980788
Pagina's
218
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij StoryLand

Mens en Maatschappij