Boekhandel Douwes Den Haag

The Truth Is Out There

Jaron Harambam & Roel Vaessen & Marije Kuiper

The Truth Is Out There

The Truth Is Out There

The Truth Is Out There

 

De aarde is allesbehalve rond, banken liegen over ons geldsysteem, de maanlanding is fake, Big Pharma maakt ons ziek, klimaatopwarming is zwaar overtrokken en corona is een meesterzet op het schaakbord van de elite.


Niet leverbaar

€ 29,99

Niet leverbaar


Beschrijving The Truth Is Out There

De aarde is allesbehalve rond, banken liegen over ons geldsysteem, de maanlanding is fake, Big Pharma maakt ons ziek, klimaatopwarming is zwaar overtrokken en corona is een meesterzet op het schaakbord van de elite. Officiële waarheden liggen steeds vaker onder vuur. Wat is er aan de hand?

Media, wetenschap en politiek worden door steeds meer mensen gewantrouwd. Velen gaan daarom zelf op zoek naar alternatieve verklaringen voor ingewikkelde fenomenen. Vaak worden zij stereotyperend weggezet als paranoïde en irrationele complotdenkers – wappies die geen flauw idee hebben waar ze over spreken, maar wel onze samenlevingen in gevaar brengen. Zelf zien zij zich juist als kritische tegendenkers; anders dan de massa makke schapen durven zij wél op te staan wanneer de waarheid rammelt.

Het stigma rondom complotdenken laat een wereld van nuances verdwijnen. Dit boek werpt nieuw licht op de complexe discussies over waarheidsvinding, en vooral ook op hen die de dominante verklaringen hekelen. Wie zijn deze mensen nu eigenlijk? Waarom zijn zij afgehaakt bij de officiële waarheid? Wat zijn hun ideeën en overtuigingen? En wat stimuleert hun honger naar andere kennis?

In dit unieke visuele verhalenboek staat de zoektocht naar de waarheid van achttien bijzondere personen centraal. Zij vertolken elk één thema waarvan de gangbare lezing wordt betwist – van 9/11 en vaccinaties tot massa-immigratie, ufo’s en 5G – en delen hun kennis. Via interviews, fotografie en eigen beeldmateriaal dring je hun intrigerende leef- en denkwereld binnen.

Met dit boek dragen de auteurs bij aan een gepolariseerd maatschappelijk debat. De titel is vooral een uitnodiging: zet je zintuigen op scherp, leer meer over én van deze bijzondere personen, verdiep en vernieuw je overtuigingen, en oordeel uiteindelijk zélf over de waarheid.

The truth is out there!


ISBN
9789021430171
Pagina's
320
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Volt

Mens en Maatschappij