Boekhandel Douwes Den Haag

Een zinvol leven

De mens en zijn verhaal

Fokke Obbema

Een zinvol leven

Een zinvol leven

De mens en zijn verhaal

Een zinvol leven

 

In het vervolg van de succesvolle interviewreeks ‘De zin van het leven’ stelt Fokke Obbema aan zijn inspirerende gesprekpartners de vraag: ‘Wat is voor u een zinvol leven?’Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Een zinvol leven

‘Een zinvol leven’ is Fokke Obbemas nieuwste beschouwende boek. ‘Het is alsof er bij me aan de deur wordt geklopt: hoe zit het, wat vind jij eigenlijk?’ Zo omschreef een lezer het effect van de interviews die Volkskrant-journalist Obbema publiceerde in ‘De zin van het leven’ (2019). Die gesprekken over de essentie van het bestaan voerde hij met bekende en onbekende Nederlanders na zijn hartstilstand in 2017. Ze bleken in een behoefte te voorzien, zijn boek werd een bestseller.
Dit nieuwe boek, ‘Een zinvol leven’, vormt een bundeling van de daaropvolgende interviewreeks, beginnend met de vraag: ‘Wat is voor u een zinvol leven?’ Dat levert opnieuw toegankelijke, maar ook diepzinnige gesprekken op. Aan bod komt een grote variëteit aan standpunten over waar het in het leven om zou kunnen of moeten draaien. Ook geeft Obbema zijn kijk op de betekenis van wat bij iedereen door het hoofd dwarrelt: het eigen levensverhaal.


ISBN
9789045044576
Pagina's
340
Verschijnt
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Filosofie