Boekhandel Douwes Den Haag

Handboek leefstijlgeneeskunde voor kinderen

De power van een gezonde leefstijl voor kinderen

Joris Obenhuijsen & Annemarie de Vries-Postma & Drs. Sultan Duyar

Handboek leefstijlgeneeskunde voor kinderen

Handboek leefstijlgeneeskunde voor kinderen

De power van een gezonde leefstijl voor kinderen

Handboek leefstijlgeneeskunde voor kinderen

 

Dit Handboek Leefstijlgeneeskunde voor kinderen is bedoeld voor kinderen, ouders, artsen en andere zorgprofessionals om een gezonde leefstijl bij kinderen te promoten. Het richt zich specifiek op zes specifieke gebieden van Leefstijlgeneeskunde: gezond, lekker en gezellig eten met een overwegend plantaardig dieet, beweging, goede slaapkwaliteit, stressmanagement en een gezond sociale omgeving.


Nog te verschijnen

€ 34,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Handboek leefstijlgeneeskunde voor kinderen

Dit Handboek Leefstijlgeneeskunde voor kinderen is bedoeld voor kinderen, ouders, artsen en andere zorgprofessionals om een gezonde leefstijl bij kinderen te promoten.

Het richt zich specifiek op zes specifieke gebieden van Leefstijlgeneeskunde: gezond, lekker en gezellig eten met een overwegend plantaardig dieet, beweging, goede slaapkwaliteit, stressmanagement en een gezond sociale omgeving.

Een gezonde leefstijl in de kindertijd zou het risico op chronische ziekten op volwassen leeftijd kunnen voorkomen. Als we onze kinderen opvoeden met gezonde leefgewoonten, beginnend in de kindertijd, maken we ze klaar voor succes als ze volwassen worden.

Zorgverleners worden, net als ouders en kinderen, blootgesteld aan verscheidenheid aan informatie over de preventie, behandeling en nazorg bij overgewicht, obesitas en diabetes type 2. Hierdoor wordt het steeds lastiger om te bepalen welke behandelingen effectief en duurzaam zijn. Daarom nam de Stichting Dutch Society of Lifestyle Medicine het initiatief voor dit handboek. Het biedt u als zorgverlener state of the art richtlijnen, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen, op het gebied van gedragsverandering, voeding en beweging bij kinderen.


ISBN
9789082059939
Pagina's
125
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Leefstijl als Medicijn

Gezondheid en geneeskunde