Boekhandel Douwes Den Haag

Spiritualiteit in je dagelijks leven

Lichter leven via andere inzichten

Fred Louter

Spiritualiteit in je dagelijks leven

Spiritualiteit in je dagelijks leven

Lichter leven via andere inzichten

Spiritualiteit in je dagelijks leven

 

Na deel 1 van Spiritualiteit in je dagelijks leven, was het min of meer vanzelfsprekend dat er ook een deel 2 zou volgen. Nog meer spirituele columns, opiniestukken, korte overpeinzingen en soetra´s, die je lichter en intenser kunnen doen leven.Nog te verschijnen

€ 20,51

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Spiritualiteit in je dagelijks leven

Na deel 1 van Spiritualiteit in je dagelijks leven, was het min of meer vanzelfsprekend dat er ook een deel 2 zou volgen. Nog meer spirituele columns, opiniestukken, korte overpeinzingen en soetra´s, die je lichter en intenser kunnen doen leven.
Ook nu zal je ze als in spiritualiteit geïnteresseerde lezer vast weer herkennen. Of ze al iets met je doen? Of ze jouw leven iets kunnen verlichten in moeilijke, alledaagse situaties? Dat is niet te voorspellen. Het gaat er om of je er klaar voor bent om te ‘ontvangen’. Voor de mensen die al ‘op weg zijn’, is dit boek een absolute aanrader. Heldere, begrijpelijke teksten over alledaagse situaties die we allemaal meemaken, zorgen ervoor dat je gaat nadenken over wat je wel en niet bent. Het maakt je bewust van je eigen egoïsche valkuilen, die heel vaak onnodige pijn voor jezelf en de ander veroorzaken.
Deze columns werden vrijwel allemaal eerder gepubliceerd in Koorddanser, ParaVisie of op de Facebookpagina’s van Spiritualiteit in je dagelijks leven en Power Academy.
‘Je hoeft nergens te komen, je bent er al.’
Fred Louter is spiritueel schrijver voor ParaVisie, Koorddanser en Nieuw Wij. Ook geeft hij talks en is hij spiritueel coach.


ISBN
9789463426831
Pagina's
177
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Spiritualiteit