Boekhandel Douwes Den Haag

Dwars door alles heen

Dit is jouw route naar berusting en innerlijke harmonie.

Annemarie Sips

Dwars door alles heen

Dwars door alles heen

Dit is jouw route naar berusting en innerlijke harmonie.

Dwars door alles heen

 

Jij was mijn leven, maar je besloot abrupt je eigen weg te gaan. Ik realiseerde me dat ik mijn hart aan jou had gegeven in ruil voor jouw liefde. Ik moest dwars door de paniek, de angst en de machteloosheid heen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 28,50


Beschrijving Dwars door alles heen

Jij was mijn leven, maar je besloot abrupt je eigen weg te gaan.Ik realiseerde me dat ik mijn hart aan jou had gegeven in ruil voor jouw liefde. Ik moest dwars door de paniek, de angst en de machteloosheid heen.Toen ik bijna bezweek onder verdriet, begon ik te helen.Mijn hart begon opnieuw te ontwaken. Hoe kun je de weg naar geluk bewandelen wanneer je gebukt gaat onder ondraaglijk lijden? Het vergt moed om je lijdenslast aan te pakken. De auteur deelt haar ervaring over hoe ze haar lijdenslast heeft overwonnen.Je zenuwstelsel is overprikkeld en blijft gespannen zolang er innerlijke druk op blijft staan. Berusting wordt bereikt als je het energetische samenspel begrijpt tussen je hoofd, hart en ziel. Dit boek is bedoeld voor wie zoekt naar een mooier leven, emotioneel lijdt, en nog niet de weg heeft gevonden naar vrede en harmonie.

Het is tijd om je lijdenslast te verwerken. Jouw lijdenslast is het voelbare leed in je lijf en hart, dat je dagelijks herinnert aan de pijn van het verleden.Je krijgt antwoorden over hoe je liefdevoller kunt omgaan met ingrijpende gebeurtenissen, zodat je je lijden kunt helen wat je dagelijks achtervolgt.Niets is onmogelijk om te bereiken als je vertrouwt op de magische kracht van liefde. Ben je bereid om je lijden te veranderen in berusting, dwars door alles heen?Als je kiest voor innerlijke rust, vindt de grootste overwinning plaats die niemand anders kan voelen dan alleen jij. Daar begint de nieuwe vonk.


ISBN
9789082879797
Pagina's
220
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sips

Mens en Maatschappij