Boekhandel Douwes Den Haag

Beter in je brein box

Inspiratiekaartjes voor autisme-, ADHD- en hooggevoelige breinen

Elise Cordaro

Beter in je brein box

Beter in je brein box

Inspiratiekaartjes voor autisme-, ADHD- en hooggevoelige breinen

Beter in je brein box

 

Na haar succesvolle boek Anders gaat ook en veel gelezen posts op sociale media, brengt Elise Cordaro de Beter in je brein box uit. Deze box bestaat uit 60 stijlvol vormgegeven kaartjes met herkenbare quotes, life hacks en opkikkers.De Beter in je brein box helpt mensen met autisme-, ADHD- en hoogsensitieve breinen om zichzelf beter te leren kennen en liever te zijn voor zichzelf, zich minder alleen te voelen en beter om te gaan met dagelijkse struggles.De kaartjes kunnen dienen als dagelijkse dosis inspiratie om je dag goed te beginnen, als een leuke en leerrijke ontspanning, als opkikker op moeilijke dagen of als conversatiestarter met hulpverleners, gezinsleden, vrienden...Kortom, een doosje vol teksten voor mensen met een hoofd dat anders werkt, zodat ze zich beter kunnen voelen in hun brein.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Beter in je brein box

Na haar succesvolle boek Anders gaat ook en veel gelezen posts op sociale media, brengt Elise Cordaro de Beter in je brein box uit. Deze box bestaat uit 60 stijlvol vormgegeven kaartjes met herkenbare quotes, life hacks en opkikkers.

De Beter in je brein box helpt mensen met autisme-, ADHD- en hoogsensitieve breinen om zichzelf beter te leren kennen en liever te zijn voor zichzelf, zich minder alleen te voelen en beter om te gaan met dagelijkse struggles.

De kaartjes kunnen dienen als dagelijkse dosis inspiratie om je dag goed te beginnen, als een leuke en leerrijke ontspanning, als opkikker op moeilijke dagen of als conversatiestarter met hulpverleners, gezinsleden, vrienden...

Kortom, een doosje vol teksten voor mensen met een hoofd dat anders werkt, zodat ze zich beter kunnen voelen in hun brein. Want anders gaat ook.


ISBN
9789089245410
Verschijnt
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Cards
Taal
Nederlands
Uitgever
Houtekiet

Mens en Maatschappij