Boekhandel Douwes Den Haag

In de ban van een FAKER!

Fake of echt. Waarop te letten als je jezelf wilt inschrijven op een datingsite.

Riley Parks

In de ban van een FAKER!

In de ban van een FAKER!

Fake of echt. Waarop te letten als je jezelf wilt inschrijven op een datingsite.

In de ban van een FAKER!

 

Doe jij aan online daten? Pas dan op. Er zijn websites in Nederland en België die werken met nepprofielen. Op die sites lijkt het of je contact hebt met echte hete babes. Maar in werkelijkheid zijn dat meestal ingehuurde medewerkers van het bedrijf achter de Fake datingsite.Nog te verschijnen

€ 29,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving In de ban van een FAKER!

Doe jij aan online daten? Pas dan op. Er zijn websites in Nederland en België die werken met nepprofielen. Op die sites lijkt het of je contact hebt met echte hete babes. Maar in werkelijkheid zijn dat meestal ingehuurde medewerkers van het bedrijf achter de Fake datingsite.
Vaak berekenen deze nepdating websites jou geld per bericht. Zij proberen jou zo lang mogelijk aan de praat te houden om zoveel mogelijk geld aan jouw berichten te verdienen. Auteur Riley Parks ook bekend van haar boek _''Nep dating sites_'' Ging wederom weer undercover nu met Screenshots van hoe nou zo'n chat te werk gaat en screenshots van bijvoorbeeld hoe een fake dame jou nu aan de praat houd. Ook heeft ze bewijzen verzameld waarom de vrouwen zo veel van je weten en waarom ze zo goed op al die mannen weten in te spelen. Daarbij komen de studio's die er aan meewerken ook aan het licht en geeft Riley Parks wederom nieuwe tips om een fake dame te herkennen.


ISBN
9789464058819
Pagina's
154
Verschenen
NUR
402
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Waargebeurde verhalen