Boekhandel Douwes Den Haag

Fritzi

Een keuze uit de gedichten van F. Harmsen van Beek

De Poezieboys

Fritzi

Fritzi

Een keuze uit de gedichten van F. Harmsen van Beek

Fritzi

 

Een liefdevolle ode aan het werk en leven van FritziOp werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 15,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Fritzi

F. Harmsen van Beek – Fritzi voor ingewijden – wordt tot de grootste dichters van Nederland gerekend. Haar debuut Geachte Muizenpoot en achttien andere gedichten werd in 1965 ontvangen als een literaire sensatie. Vandaag de dag is de even fantasierijke als betoverende poëzie van Harmsen van Beek nog altijd springlevend en blijft haar bijzondere leven intrigeren.


FRITZI bevat een keuze uit de gedichten van F. Harmsen van Beek door niemand minder dan de Poezieboys. Dit energieke duo, bestaand uit Jos Nargy (1988) en Joep Hendrikx (1994), maakte de afgelopen jaren furore op theaterfestival de Parade met hun poëtische voorstellingen over Allen Ginsberg, Joseph Brodsky, Simon Vinkenoog en Johnny van Doorn. Hun nieuwste theatershow is een liefdevolle ode aan het werk en leven van Fritzi, van wie zij grote bewonderaars zijn.


‘De Poezieboys zijn de grootste pleitbezorgers van de Nederlandse poëzie.’

– Kees ‘t Hart


ISBN
9789403102917
Pagina's
64
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Poëzie