Boekhandel Douwes Den Haag

Als kleine drupjes vloeibaar goud

gedichten uit een meisjes hart

Isa Van Lieshout

Als kleine drupjes vloeibaar goud

Als kleine drupjes vloeibaar goud

gedichten uit een meisjes hart

Als kleine drupjes vloeibaar goud

 

Vanaf haar vroege jeugd schrijft ze al. Korte verhalen, bijzondere gedichten. Al snel opgepikt door docenten en haar aangespoord verder te gaan en uit te bouwen. Als student aan de Universiteit van Antwerpen maak ik gedichten over de dingen van alle dag.Leverbaar

€ 22,50

Levertijd: 2 tot 3 dagen


Beschrijving Als kleine drupjes vloeibaar goud

Vanaf haar vroege jeugd schrijft ze al. Korte verhalen, bijzondere gedichten. Al snel opgepikt door docenten en haar aangespoord verder te gaan en uit te bouwen.
Als student aan de Universiteit van Antwerpen maak ik gedichten over de dingen van alle dag. Wat me bezig houdt, wat ik voel en welke hoop en verlangen ik koester. De liefde voor het schrijven is er altijd geweest. Eerst de korte gedichtjes bij een verjaardag, afscheid of speciale gebeurtenis. Steeds meer ook over alle dingen die je als persoon bezig houden in de verschillende fases van je leven. Mijn eerste boek ‘Als kleine drupjes vloeibaar goud’ is een verzameling van een aantal gedichten die in de afgelopen jaren zijn ontstaan. In metaforen als “Op de gouden gloed van stilte” of “De stem van elk kristal” probeer ik soms zwaardere thema’s lichter weer te geven. Mijn gedichten moeten echt voor iedereen te lezen zijn en je geeft ze met gemak zelf de lading die het voor jou op dat moment kan hebben. Mensen die het lezen moeten huilen, glimlachen en krijgen een warm gevoel van binnen. Dat is wat je als schrijver wilt bereiken; “De warmte sijpelt mijn hart binnen….als kleine drupjes vloeibaar goud….”. Veel leesplezier.


ISBN
9789464358711
Pagina's
62
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Poëzie