Boekhandel Douwes Den Haag

De Materie Code kraakster

Sterrenstof tot nadenken

Maria Angela

De Materie Code kraakster

De Materie Code kraakster

Sterrenstof tot nadenken

De Materie Code kraakster

 

Al het door kunstenaars gemaakte werk is eigenlijk van iedereen. Het is namelijk sterrenstof, ingefluisterd door de bron van inspiratie… In deze gedichtenbundel laten wij u kennismaken met Mariëtte Nijsten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 25,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De Materie Code kraakster

Al het door kunstenaars gemaakte werk is eigenlijk van iedereen. Het is namelijk sterrenstof, ingefluisterd door de bron van inspiratie…

In deze gedichtenbundel laten wij u kennismaken met Mariëtte Nijsten. Een bijzondere vrouw en een bovennatuurlijk schildertalent, met een ‘gateway’ naar een visionaire wereld tussen hemel & aarde.

In ruim 50/55 jaar maakte ze zo’n 160 schilderijen onder haar eigen naam en later onder het pseudoniem van haar doopnamen; Maria Angela. Geboren in Vught en gestorven in Tilburg in 2019 op 78-jarige leeftijd, na een verborgen schilderscarrière van meer dan 50 jaar.

Talloze beschrijvingen bij haar schilderijen heeft ze achtergelaten met verwijzingen naar spirituele geschriften en wereldliteratuur. Aanvullend op haar werken heeft zij gedichten geschreven en hersenspinsels opgetekend, die blijk geven van een grote verbeeldingskracht en een bijna wiskundige beheersing van de taal. Ze zijn oorspronkelijk en kunnen je in de taal van het hart bereiken.

Iedereen komt op een punt waarop je je afvraagt of je klaar bent om je bewustzijnsniveau te verhogen. Dit boekje daagt je uit om naar de Universele taal van het hart te luisteren. Ga zelf op onderzoek uit, vind jouw waarheid en voel de kracht van het geschreven woord. Wanneer je haar waarneemt, volg haar dan, neem het in je op en laat de verbeelding tot je spreken.

‘Sterrenstof tot nadenken’ is voor iedereen die wil ‘luisteren’ naar de verborgen wijsheden in de gedichten, om zo te ontdekken wie je in werkelijkheid bent.


ISBN
9789464610246
Pagina's
125
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Obelisk Boeken

Poëzie