Boekhandel Douwes Den Haag

Verliefd op Sifnos

C.M.M. Dellamonte

Verliefd op Sifnos

Verliefd op Sifnos

Verliefd op Sifnos

 

Na vijftien jaar keert de familie Papadakis vanuit Amerika terug naar het Griekse eiland Sifnos voor het huwelijk van vader Apostelos’ zus Camilla. Yiayia Maria ontmoet eindelijk haar kleinkinderen, Lefteris en Melina.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,95


Beschrijving Verliefd op Sifnos

Na vijftien jaar keert de familie Papadakis vanuit Amerika terug naar het Griekse eiland Sifnos voor het huwelijk van vader Apostelos’ zus Camilla. Yiayia Maria ontmoet eindelijk haar kleinkinderen, Lefteris en Melina.

Melina ziet op tegen een volle maand op het kleine eiland, maar leert snel buurjongen Spyros kennen. Samen ontdekken ze de pracht van het eiland en groeit hun vriendschap uit tot een spetterende kalverliefde.

Jaren later, na carrièresucces in New York, krijgt Mel de opdracht een noodlijdend bedrijf in Athene te herstructureren. De routineklus blijkt complexer dan verwacht. In Athene ervaart Mel de gastvrijheid en verkent met de eigenaar, Spyros, betoverende Griekse eilandjes. Terug op Sifnos ontmoet ze opnieuw haar Yiayia Maria, en alle emoties komen los.

Mel staat voor de keuze: het rijke, maar eenzame leven in New York of haar hart volgen naar het betoverende Sifnos. Net zoals Yiayia Maria altijd wist, beseft ook Mel: alles komt goed.

'Verliefd op Sifnos' is de vijfde roman van C.M.M. Dellamonte. Zijn romantische komedies spelen zich telkens af op een van de goddelijke Griekse Cycladen. Verhalen boordevol passie, humor, ontspanning en gastronomie. Dellamonte brengt je met zijn typische stijl in een zomerse sfeer.


ISBN
9789493293496
Verschijnt
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Beefcake Publishing

Romans