Boekhandel Douwes Den Haag

Stad en Beleid

Elly Straatman

Stad en Beleid

Stad en Beleid

Stad en Beleid

 

- Glashelder overzicht van stedelijke vernieuwing en beleidsontwikkeling; - stimuleert studenten om een brede, vakoverstijgende visie te ontwikkelen; - prikkelend en actueel met praktijkgerichte voorbeelden.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 44,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Stad en Beleid

- Glashelder overzicht van stedelijke vernieuwing en beleidsontwikkeling;
- stimuleert studenten om een brede, vakoverstijgende visie te ontwikkelen;
- prikkelend en actueel met praktijkgerichte voorbeelden.

Op toegankelijke wijze behandelt Stad en Beleid de belangrijkste onderwerpen op het gebied van stedelijke vernieuwing en beleidsontwikkeling. Een eigentijdse uitgave die studenten prikkelt tot nadenken over actuele stedelijke beleidsvraagstukken en hen stimuleert een brede, vakoverstijgende visie te ontwikkelen.

Uniek is de benadering vanuit een beleidskundige én systeemtheoretische invalshoek, met de focus op een wijkgerichte aanpak. Onmisbare informatie voor iedereen die beleidsmatig betrokken wordt bij het oplossen van actuele maatschappelijke vraagstukken in steden. Alles wordt helder toegelicht aan de hand van aansprekende en praktijkgerichte voorbeelden.

Deze nieuwe editie richt zich met voorbeelden meer op sociale vraagstukken en sluit daardoor beter aan bij de opleiding Social Work dan eerdere edities. Daarnaast zijn er nieuwe, actuele casussen aan het boek toegevoegd en bevatten diverse paragrafen nu extra informatie over eigentijdse maatschappelijke vraagstukken en de nieuwste ontwikkelingen.

Op de bijbehorende website kunnen studenten toetsvragen, extra artikelen, uitlegvideo’s en relevante links vinden. Docenten hebben online toegang tot lesplannen, ondersteunende figuren en tabellen en uitwerkingen van opgaven uit het boek.

Stad en Beleid is geschikt voor de opleidingen Social Work, Ruimtelijke Ordening en Planologie, Bestuurskunde en Vastgoed en Makelaardij.


ISBN
9789001900458
Pagina's
208
Verschenen
NUR
740
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Noordhoff

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren