Boekhandel Douwes Den Haag

Mens

het geheim van het zijn

E. Bartels

Mens

Mens

het geheim van het zijn

Mens

 

Dit is een unieke heruitgave van de bestseller uit 2008: MENS - het geheim van het zijn.De mens is geen verzameling individuele handelingen, net zomin als de mensheid een verzameling individuele mensen is.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 35,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Mens

Dit is een unieke heruitgave van de bestseller uit 2008: MENS - het geheim van het zijn.

De mens is geen verzameling individuele handelingen, net zomin als de mensheid een verzameling individuele mensen is. Een mensenleven is geen optelsom van dagelijks gedrag, net zomin als de menselijke geschiedenis een optelsom van menselijke geschiedenissen is. Mensen en mensheid gehoorzamen aan systemische wetten die ons dagelijkse observatievermogen te boven gaan. Dit boek beschrijft die systemische wetten en laat ons zien dat de mensheid op een radicaal kantelpunt in de geschiedenis staat.

Auteur Eric Bartels ontvouwt in Mens - Het geheim van het zijn een uiterst prikkelende en optimistische visie. Hij beschrijft welke krachten de menselijke geschiedenis voortstuwen en dat het Westerse beschavingsmodel het enige model is dat de mens tot ultiem persoonlijk geluk en verlichting zal brengen. U zult door het lezen van dit boek sterk gestimuleerd worden na te denken over uw eigen leven en uw opvattingen over de wereld om u heen. U zult een geheel nieuw perspectief ontwikkelen en met meer plezier en bewustzijn invulling geven aan uw leven.

"Het boek van Eric Bartels is provocerend en uitdagend, maar zeer goed onderbouwd. Het zet je absoluut aan het denken en daar gaat het natuurlijk ook om. Iedereen weet dat ik van onafhankelijke geesten en provocateurs hou. Nou, Bartels is dat z├ęker!" Jort Kelder

"U ontwikkelt in MENS een interessante visie die te denken geeft en die ik ongetwijfeld de komende tijd zal toetsen...Nogmaals dank voor uw stimulerende gedachten." Piet Hein Donner, vicepresident van de Raad van State.


ISBN
9789022993019
Pagina's
507
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lev.

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren