Boekhandel Douwes Den Haag

Tegen de stroom in

roman

Lynn Austin

Tegen de stroom in

Tegen de stroom in

roman

Tegen de stroom in

 

Harriet Sherwood keek altijd op tegen haar grootmoeder. Maar als ze de beslissing neemt haar oma te volgen in haar gevecht tegen sociale ongelijkheid, belandt ze uiteindelijk in de gevangenis. Harriet kon niet voorzien dat de agent die haar arresteerde, Tommy O'Reilly zou zijn - de grootste vijand uit haar jeugd en een beruchte pestkop.Nog te verschijnen

€ 15,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Tegen de stroom in

Harriet Sherwood keek altijd op tegen haar grootmoeder. Maar als ze de beslissing neemt haar oma te volgen in haar gevecht tegen sociale ongelijkheid, belandt ze uiteindelijk in de gevangenis.

Harriet kon niet voorzien dat de agent die haar arresteerde, Tommy O'Reilly zou zijn - de grootste vijand uit haar jeugd en een beruchte pestkop. In de gevangenis heeft Harriet alle tijd van de wereld en vult haar dagen met het ophalen van herinneringen aan de drie generaties vrouwen die haar zijn voorgegaan. In elk verhaal klinkt de kracht van haar familie en het diepe geloof in de rechtvaardige God sterk door. Uiteindelijk helpen de herinneringen Harriet om haar eigen doelen te bepalen en geven haar de moed om ze na te streven.


ISBN
9789029723411
Pagina's
448
Verschenen
NUR
302
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Voorhoeve

Vertaalde literaire roman, novelle