Boekhandel Douwes Den Haag

Al mijn schuld is weggedaan

Afrekenen met (financiële) schuld

Walter Hobelman

Al mijn schuld is weggedaan

Al mijn schuld is weggedaan

Afrekenen met (financiële) schuld

Al mijn schuld is weggedaan

 

‘We hebben mensen nodig zoals Walter, die met hun verhaal naar buiten durven te komen. Daarmee halen we armoede, schuld en schaamte weg uit de anonimiteit.’ (Otwin van Dijk, burgemeester Oude IJsselstreek) Walter Hobelman stond met zijn gezin drie jaar onder beschermingsbewind omdat de schulden het gezin boven het hoofd dreigden te groeien.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Al mijn schuld is weggedaan

‘We hebben mensen nodig zoals Walter, die met hun verhaal naar buiten durven te komen. Daarmee halen we armoede, schuld en schaamte weg uit de anonimiteit.’
(Otwin van Dijk, burgemeester Oude IJsselstreek)


Walter Hobelman stond met zijn gezin drie jaar onder beschermingsbewind omdat de schulden het gezin boven het hoofd dreigden te groeien. In deze drie jaar lukte het om alle schulden terug te betalen en een gezonde buffer op te bouwen. Als journalist sprak hij slachtoffers, hulpverleners en beleidsmakers. De schuldhulpverlening in Nederland is een traag en gebrekkig systeem waar mensen het slachtoffer van worden. Het moet anders, vindt de auteur.

In dit boek lees je Walters eerlijke verhaal en geeft hij je tips en adviezen over alles waar je rond schuld en armoede mee te maken krijgt, zoals bewindvoering, schuldsanering, de hulpinstanties, budgetteren, de voedselbank, financiële opvoeding en een gezonde identiteit, want elk mens is uniek en waardevol.

Walter Hobelman (1965) is journalist, redacteur en spreker. Hij woont met zijn vrouw in het Achterhoekse Gendringen. Samen hebben ze vier kinderen.


ISBN
9789083027838
Pagina's
232
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Triple Boeken

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren