Boekhandel Douwes Den Haag

Vrijwilligers Centraal

Met minder moeite meer mensen binden

Cindy Koopsen-van de Kolk

Vrijwilligers Centraal

Vrijwilligers Centraal

Met minder moeite meer mensen binden

Vrijwilligers Centraal

 

Werk je met vrijwilligers, dan is dit hét boek voor jou. Het bevat veel tips om ze aan je te binden. Je stelt ze centraal door bedrijfsmatig en duurzaam samen te werken. Hoe? Dat lees je in dit boek!


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Vrijwilligers Centraal

Vrijwilligers vinden is niet zo moeilijk. Met een goede wervingsstrategie haal je ze zo binnen. Zorgen dat ze blijven, dat is een veel grotere uitdaging. Dit bereik je alleen door de belangen van vrijwilligers centraal te stellen. Hoe? Door op een meer bedrijfsmatige en vooral meer duurzame manier met hen samen te werken. Die aanpak werkt, ook om lastige doelgroepen te vinden én te binden.

Hoe een dergelijke aanpak tot stand komt en welke onderwerpen daarbij een rol spelen, komt in dit boek aan de orde. Naast inzicht geeft het ook praktische handvatten voor het werken met vrijwilligers. Deze zijn gebaseerd op hun ervaringen en vooral: hun frustratie.

Door in kaart te brengen wat wel en wat niet werkt, wordt duidelijk wat vrijwilligers nodig hebben. Zoals een omgeving waarin zij zich thuis voelen, met plezier werken en anderen stimuleren mee te doen.

Vrijwilligers centraal richt zich op vrijwilligerscoördinatoren en iedereen die zich bezighoudt met vrijwillige inzet binnen een organisatie: van managers tot begeleiders en van de werving tot het afscheid.

Cindy Koopsen-van de Kolk (1975) adviseert, begeleidt en traint organisaties en hun medewerkers als het gaat om werken met vrijwilligers. Zij doet dit via haar bedrijf Simpel en Duidelijk Advies - Van slimme strategie tot effectieve uitvoering.


ISBN
9789088509681
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
SWP

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren