Boekhandel Douwes Den Haag

De wereld waarin wij leven

en waarom doen en denken wij zoals we doen?

John van Katwijk

De wereld waarin wij leven

De wereld waarin wij leven

en waarom doen en denken wij zoals we doen?

De wereld waarin wij leven

 

Soms heb je een arm om je heen nodig en soms een boek dat je wakker schudt. Dit is zo'n boek! Heb je ook weleens dat je ‘meer’ wilt van het leven? Je bent vaak niet alles wat je kunt zijn en je weet het.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving De wereld waarin wij leven

Soms heb je een arm om je heen nodig en soms een boek dat je wakker schudt. Dit is zo'n boek!

Heb je ook weleens dat je ‘meer’ wilt van het leven? Je bent vaak niet alles wat je kunt zijn en je weet het. De Wereld Waarin Wij Leven is een geweldig interessant boek over waarom het management van je leven, je gedachten en je mentaliteit, het verschil maakt. Het houd je zowel persoonlijk als zakelijk, een spiegel voor en is exact dat boek voor mensen die vooruit willen in hun leven. Een actueel en nieuwswaardig boek dat ons doen en denken belicht en vanaf de eerste pagina’s jouw kijk op het leven zal veranderen. Alle levensthema’s komen voorbij. Voorbeelden en analyses van onze keuzes, carrières, relaties, de smartphone verslaving, de social media mindfuck, wat succes, roem en geld met je doet en wat brengt ons de toekomst? Vlijmscherp en met humor, in de taal van nu geschreven. Het geheim van succes? Het is niet jij tegen de rest. Het is jij tegen jezelf. Succes begint in je hoofd! Hoe graag wil je het. Voor je persoonlijke ontwikkeling is maar 1 persoon verantwoordelijk. En dat ben jij!

Het leven is als het verhaal van de skiër. Hij volgt het pad door de sneeuw en hij gaat prima. Totdat iemand hem zegt: ’Kijk je wel uit voor die bomen!’ Dan opeens focust hij op de bomen, wijkt hij af van zijn pad en valt. Het is letterlijk je perspectief, hoe jij je carrière ziet. Focus je op de obstakels of focus je op je pad?

JOHN VAN KATWIJK

John van Katwijk is een uitdagende fusion schrijver die als een chef-kok ons leven uitserveert, met krokante humor en een scherp sausje aan de randjes. Niets blijft onbesproken. Vanuit de entertainmentwereld, werd hij een veelgeprezen auteur, carrière coach en een flamboyante storyteller. Hij schreef eerder al tientallen bekende hits. Dit keer is het motto: ‘Just say hello’ tegen ‘De wereld waarin wij leven.’


ISBN
9789090374529
Pagina's
344
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fifth Avenue Publishing / Pumbo

Mens en Maatschappij