Boekhandel Douwes Den Haag

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Rob Krabben

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen

 

'Gewoon doen' is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen.In herdruk

€ 19,99

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Gewoon doen

'Gewoon doen' is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Veldboer had een ingewikkeld privéleven en vele ambachten – krantenjongen, basketballer, vrachtwagenchauffeur en marathonloper –, maar slechts één levensdoel: mensen helpen. Al meer dan 15.000 terminaal zieken werden door Veldboer en zijn 270 vrijwilligers in een ambulance meegenomen om hun laatste wens te vervullen. ‘Kees verdient een stoel in de hemel, maar alstublieft nu nog niet’, aldus de echtgenote van een overleden patiënt.


ISBN
9789462497481
Pagina's
224
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Walburg Pers B.V., Uitgeverij

Mens en Maatschappij