Boekhandel Douwes Den Haag

Donald Trump is niet gek

Een eigenzinnige gids voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen

Victor Vlam & Maarten Kolsloot

Donald Trump is niet gek

Donald Trump is niet gek

Een eigenzinnige gids voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen

Donald Trump is niet gek

 

Heldere, informatieve en vrolijke verkiezingsgids ***** Amerika-kenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam leggen op geheel eigen en heldere wijze uit hoe het Amerikaanse verkiezingssysteem werkt. Ze blikken terug en vooruit, analyseren de rol van media en geld, beschrijven het veranderende kiezersgedrag, vertellen sterke verhalen over obscure kandidaten en treurige campagnebijeenkomsten, en larderen hun boek met leuke lijstjes: welke boeken/websites/films moet je lezen en zien, wat zijn de belangrijkste campagneonderwerpen voor 2020, wie zijn de grootste kanshebbers, en nog heel veel meer.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,99


Beschrijving Donald Trump is niet gek

Heldere, informatieve en vrolijke verkiezingsgids *****

Amerika-kenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam leggen op geheel eigen en heldere wijze uit hoe het Amerikaanse verkiezingssysteem werkt. Ze blikken terug en vooruit, analyseren de rol van media en geld, beschrijven het veranderende kiezersgedrag, vertellen sterke verhalen over obscure kandidaten en treurige campagnebijeenkomsten, en larderen hun boek met leuke lijstjes: welke boeken/websites/films moet je lezen en zien, wat zijn de belangrijkste campagneonderwerpen voor 2020, wie zijn de grootste kanshebbers, en nog heel veel meer.
"Donald Trump is niet gek" is een handig, informatief, leerzaam, gek en vrolijk verkiezingsboek dat de lezer een kijkje biedt achter de schermen van het Amerikaanse verkiezingscircus.


ISBN
9789462971295
Pagina's
256
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij De Kring

Mens en Maatschappij