Boekhandel Douwes Den Haag

Alleen mama

Gelukkig single met kinderen

Josephine Malay

Alleen mama

Alleen mama

Gelukkig single met kinderen

Alleen mama

 

Alleenstaande mama’s worden al te vaak volledig in beslag genomen door hun moederrol en dagelijkse beslommeringen. De constante overlevingsmodus is vaak vermoeiend en eenzaam. In dit boek staat de alleenstaande mama centraal.


Leverbaar

€ 24,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Alleen mama

Alleenstaande mama’s worden al te vaak volledig in beslag genomen door hun moederrol en dagelijkse beslommeringen. De constante overlevingsmodus is vaak vermoeiend en eenzaam.

In dit boek staat de alleenstaande mama centraal. Wat kan jij doen voor jezelf om te groeien van alleenstaande mama naar een gelukkig leven als ‘staande’ mama. Het boek reikt ‘zes sleutels’ aan tot persoonlijke ontwikkeling als noodzakelijke voorwaarde om in alle levensdomeinen te groeien (financiën, werk, opvoeding, omgang met je ex, zelfvertrouwen, evenwicht tussen werk en privéleven, gezondheid …).

Het boek biedt voor de traditionele hulpverlener een kijk in het leven van een alleenstaande mama. Daarnaast biedt het een aanzet om op een oplossingsgerichte manier tegemoet te komen aan de noden en behoeften van de alleenstaande mama. Maar het is toch in de eerste plaats een zelfhulpboek voor elke alleenstaande mama.

Het boek beoogt tegemoet te komen aan de vragen waar alleenstaande mama’s mee zitten en hoe ze daar zelf een antwoord op kunnen bieden.

Josephine Malay, alleenstaande mama, is bachelor maatschappelijk assistent en volgde een postgraduaatsopleiding Oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen. Zij werkt als gecertificeerde life coach bij AlleenMama. In die hoedanigheid helpt zij alleenstaande mama’s bij het terugvinden van hun balans en financiële vrijheid zodat zij kunnen genieten van een vervuld leven.


ISBN
9789463711593
Pagina's
156
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gompel & Svacina

Mens en Maatschappij