Boekhandel Douwes Den Haag

Op weg naar je droombaan

Pieter de Jong

Op weg naar je droombaan

Op weg naar je droombaan

Op weg naar je droombaan

 

Wat doe je als je moet vaststellen dat je geen voldoening meer vindt in je werk? Dat je, om wat voor reden ook, je tijd en talent verprutst? Dat je het gevoel hebt stil te staan? In zijn praktijk als personal coach sprak Pieter de Jong talloze getalenteerde en goed opgeleide mannen en vrouwen, die hun ambities en enthousiasme hadden zien verflauwen of zelfs verdwijnen.


Nog te verschijnen

€ 17,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Op weg naar je droombaan

Wat doe je als je moet vaststellen dat je geen voldoening meer vindt in je werk? Dat je, om wat voor reden ook, je tijd en talent verprutst? Dat je het gevoel hebt stil te staan? In zijn praktijk als personal coach sprak Pieter de Jong talloze getalenteerde en goed opgeleide mannen en vrouwen, die hun ambities en enthousiasme hadden zien verflauwen of zelfs verdwijnen. Er is moed voor nodig om, zoals Michelle Obama, te zeggen: ‘Ik voelde me er leeg bij, ook al was ik er heel goed in.’

Hoe kun je hier verandering in brengen? Vanuit zijn jarenlange ervaring neemt Pieter de Jong je mee langs de vijf te nemen stappen. Dat doet hij to the point, kort en prikkelend. Hij stelt vragen, doet suggesties, geeft inspirerende voorbeelden. Wie ben je? Wat drijft je? In welke omgeving gedij je? Zo helpt hij je op weg bij het (her)ontdekken van je unieke talenten, om de stap te kunnen zetten naar werk en een omgeving waarin je die talenten ten volle kunt ontplooien.

Op weg naar je droombaan is een inspirerende gids vol verrassende inkijkjes, prikkelende observaties en praktische tips op weg naar zelfkennis en werk waar je je weer gelukkig bij voelt.

Pieter de Jong vervulde topposities bij verschillende mediabedrijven. Hij schreef eerder Het avontuur van leidinggeven en De eerste honderd dagen.


ISBN
9789463820417
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Balans, Uitgeverij

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren