Boekhandel Douwes Den Haag

Groeien door te delen

27 mannen delen hun echte eerlijke verhaal

Allard Droste

Groeien door te delen

Groeien door te delen

27 mannen delen hun echte eerlijke verhaal

Groeien door te delen

 

Met zijn nieuwe beweging Groeien door te delen, richt Allard zijn aandacht op de menselijke maat. Weer echte aandacht voor elkaar. Eenieder helpt een ander. Groeien in de vorm van elke dag een beetje beter, wijzer, kwetsbaarder of mooier als mens, team, straat of bedrijf.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Groeien door te delen

Met zijn nieuwe beweging Groeien door te delen, richt Allard zijn aandacht op de menselijke maat. Weer echte aandacht voor elkaar. Eenieder helpt een ander. Groeien in de vorm van elke dag een beetje beter, wijzer, kwetsbaarder of mooier als mens, team, straat of bedrijf. Als je groeit, deel je makkelijker en als je deelt, groei je verder. Een positieve spiraal die niet meer is te stoppen.
Allard is professioneel dromer, multi-vlieger, coach en spreker. Hij is samen met Irene en samen hebben zij 5 kinderen. Eerder verscheen zijn bestseller Semco in de Polder.

Dit boek is inclusief 27 verhalen van mannen. Sterke mannen die hun kwetsbaarheid tonen. Voorbeeld verhalen voor jou en mij. Verhalen die je zal herkennen, raken en doen beseffen dat kwetsbaarheid juist sterk is. Verhalen die verbinden.
De verhalenvertellers:
• van 18 tot en met 72 jaar oud
• van scholier tot pensionada
• van medewerker tot ondernemer
• van boer tot dominee
• van alleenstaand tot getrouwd

Per verkocht boek gaat er € 5,- naar de Stichting Groeien door te delen. De stichting ondersteunt de kwetsbaren in de Nederlandse samenleving (meer info: www.groeiendoortedelen.nl).


ISBN
9789492798855
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Lucht

Mens en Maatschappij