Boekhandel Douwes Den Haag

Zorgen over de Jeugdzorg

Thomas van Staveren & René Peters

Zorgen over de Jeugdzorg

Zorgen over de Jeugdzorg

Zorgen over de Jeugdzorg

 

De problemen binnen de jeugdzorg stapelen zich op. Gebrek aan geld en samenwerking, lange wachtlijsten, bureaucratie en kwetsbare kinderen voor wie geen goede hulp is. Sinds 2015 worstelen gemeenten met het organiseren van de zorg voor onze jeugd.


Nog te verschijnen

€ 12,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zorgen over de Jeugdzorg

De problemen binnen de jeugdzorg stapelen zich op. Gebrek aan geld en samenwerking, lange wachtlijsten, bureaucratie en kwetsbare kinderen voor wie geen goede hulp is. Sinds 2015 worstelen gemeenten met het organiseren van de zorg voor onze jeugd. Maar de problemen zijn van alle tijden. Waar komen deze problemen vandaan? En hoe kan het beter? Oud-wethouder en CDA-Tweede Kamerlid René Peters gaat in gesprek met ervaringsdeskundigen, wetenschappers, bestuurders en professionals. Verhalen vol passie, liefde, realiteitszin en geloof dat het beter kan.


René Peters (1975) is historicus en werkte in het onderwijs. De afgelopen tien jaar hield hij zich bezig met de jeugdzorg. Als wethouder was hij verantwoordelijk voor de decentralisatie van de zorg binnen de gemeente Oss. En als Tweede Kamerlid namens het CDA is hij onder andere woordvoerder sociale zaken, schulden/armoede, integratie en jeugdzorg.


ISBN
9789089724182
Pagina's
120
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij

Mens en Maatschappij