Haaglanden & Boeken

Boeken over de gemeenten en wijken in de regio Haaglanden

Den Haag 1945-1970

Den Haag 1945-1970 | Mooie stad achter de duinen schetst een intrigerend beeld van het naoorlogse leven in de Hofstad. ’ Den Haag weet uit de puinhopen van de Tweede Wereldoorlog te herrijzen. De stad krabbelt op, herbouwt en breidt uit. Zo zijn de polders Escamp en Mariahoeve jarenlang één grote bouwpunt om voor zoveel mogelijk huisvestingsmogelijkheden te zorgen. Ook jongeren laten van zich horen, zij eisen meer en meer hun plek op in de maatschappij. Foto’s uit die tijd zijn grotendeels bewaard gebleven in het Haags Gemeentearchief en tonen de ongekende veerkracht van die ‘mooie stad achter de duinen’. 

€ 24,95

Meer informatie en bestellen

Document voor een Monument

Het eerste deel van een serie van drie boeken, rijk geïllustreerd en goed gedocumenteerd. Die leggen niet alleen de renovatie van het Binnenhof vast – ze kijken ook terug naar het ontstaan, en naar het gebruik en de gebruikers van het Binnenhof door de eeuwen heen. Een vierde boek gaat over de oude en nieuwe kunst van het Binnenhof, een collectie die duizenden stuks telt en die door slechts weinigen gezien wordt.

Een uitgave van Stichting Document voor een Monument, met bijdragen van o.a. Sanne Frequin, Nicolaas Matsier, Ferry Mingelen en Diederik Smit en kunstwerken uit de collecties van o.a. Amsterdam Museum, Boston Museum of Fine Arts, Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, Het Louvre, Koninklijke Verzamelingen, Mauritshuis en het Rijksmuseum.

€ 99.95

Meer informatie en bestellen

Haagsche land vanuit de wolken

De Rotterdamse fotograaf Bart Hofmeester (1921-2001) was een van de pioniers van de commerciële luchtfotografie. Hij legde met zijn bedrijf AeroCamera heel Nederland vanuit de lucht vast. De pareltjes uit de periode 1950-1990 zijn geselecteerd voor schitterende luxe (kijk)boeken van zo’n 300 pagina’s met 300 unieke foto’s. Ze bekijken is een feest van herkenning en verwondering. 

 

€ 39,95

Meer informatie en bestellen

 

 

Haagse huizen van Oranje - Paul Rem

 

De Oranjepaleizen vormen al meer dan vierhonderd jaar het decor voor het vorstelijk leven. Ze zijn symbool van stadhouderlijke en later koninklijke macht. Paleis Noordeinde en Huis ten Bosch kennen wij als de functionele paleizen, maar vanaf het moment dat in 1585 de eerste Oranjestadhouder besloot op het Binnenhof te gaan wonen, liep het aantal vorstelijke woningen op tot in de tientallen. Van monumentale paleizen tot landelijke villa's en zelfs een 'gewoon' rijtjeshuis. Het heeft Den Haag gemaakt tot de elegante hofstad die het nog altijd is. In 'Haagse huizen van Oranje' vertelt Paul Rem over de roemrijke geschiedenis van de vorstelijke verblijven en hun bewoners.

€ 34.99

Meer informatie en bestellen:

Haagsche quaesties

In 1890 schreven twee hoge gemeenteambtenaren een alarmerend rapport over de Koninklijke Schouwburg. Het gebouw was brandgevaarlijk, te klein en de inrichting was volstrekt verouderd. De schouwburgquaestie was geboren. Al gauw ging het niet meer over renovatie of nieuwbouw, maar over het belang van cultuur en de vraag of cultuur een gemeentelijke of een particuliere zaak was. Rond het museum en het orkest ontstonden vergelijkbare discussies.
Marlies van der Riet laat zien waarom deze culturele vraagstukken juist in de hofstad zo prominent op de agenda kwamen. Ze behandelt ze tegen de achtergrond van de veranderingen waarmee Den Haag werd geconfronteerd: een grote demografische groei, de noodzakelijke stedelijke expansie, een nieuw electoraat, een vrouwelijk regent- en koningschap en een nieuwe internationale positie. 

€ 34,99

Bestellen

 

Atlas van de Trekvaarten in Zuid-Holland

De trekschuit was ruim 200 jaar het voornaamste openbare vervoermiddel in de laaggelegen delen van Nederland. Dagelijks vervoerden trekschuiten volgens een vaste dienstregeling duizenden passagiers tussen de Hollandse steden. Om hun economie te versterken en bereikbaarheid te vergroten investeerden steden als Leiden, Den Haag, Delft, Gouda, Rotterdam, Schiedam, Amsterdam en andere fors in de aanleg van vaarten en het inrichten van de benodigde infrastructuur: verstevigde jaagpaden, bruggetjes, tolpoorten en wachthuisjes. Lange tijd was een reis per trekschuit een must voor buitenlandse reizigers, nergens anders was openbaar vervoer zo goed georganiseerd.

€ 29.95

Bestellen

 

De Matatlas

In de periode 2011-2019 portretteerden de fotografen Daniel Heikens (Delft, 1980) en Rein Langeveld (Den Haag, 1979) in hun woonplaats Den Haag een groot aantal mannen met een mat als haardracht. Uit hun enthousiasme, gekoppeld aan de fascinatie van ontwerper Joost Nijhuis (Den Haag, 1980) met culturele fenomenen en stromingen, werd het idee voor een fotoboek geboren. Het moest een verzameling van matten-dragers worden, vormgegeven als een ware atlas, inclusief geografische kaarten, pictogrammen en statistieken aan de hand van vraaggesprekken met de heren. Een Matlas dus.

Bestellen

 

Een lust voor het oog - 25 Haagse kerken

 

Als geen ander bouwwerk bepalen kerken het beeld van een stad of een dorp. In Den Haag is dat niet anders. Zeker de grote kerken met hun hoge torens vormen belangrijke bakens en oriëntatiepunten in de wijk. Minder zichtbaar maar net zo belangrijk is de binnenkant. Kosten noch moeite werden gespaard om de interieurs zo mooi mogelijk in te richten en zij vormen vaak een hoogtepunt in het oeuvre van een architect of kunstenaar.
Dat maken de 25 kerken in dit boek meer dan duidelijk. Auteur Botine Koopmans beschrijft op aansprekende wijze hun geschiedenis in chronologische volgorde. 

€ 39.95

Bestellen

De schilders van het Panorama Mesdag van Scheveningen

In 1880 kreeg Hendrik Willem Mesdag de opdracht van zijn leven: het maken van een panoramaschilderij met als onderwerp de Scheveningse kust. Vandaag de dag is dit het oudste panoramaschilderij dat op zijn oorspronkelijke locatie te bezoeken is. Jaarlijks stappen zo’n 140.000 mensen in Museum Panorama Mesdag de negentiende eeuw binnen. De schilders van het Panorama van Scheveningen kan worden opgevat als de biografie van dit kunstwerk. Voor het eerst wordt het verhaal van de totstandkoming van het Panorama – van commissie tot opening – verteld, inclusief de turbulente geschiedenis van het kunstwerk en de rol van het museum in het Nederlandse culturele landschap. 

€ 29,95

Bestellen

 

Het gedroomde museum Kunstmuseum Den Haag

 

Lang voordat museumarchitectuur populair was als toeristische trekpleister, droomden architect Hendrik Petrus Berlage en museumdirecteur Hendrik Enno van Gelder van een spraakmakend museumgebouw. Een gebouw waar bezoekers zich thuis zouden voelen, en waar de kunst ultiem tot z’n recht zou komen. In 1935 werd deze droom werkelijkheid met de opening van een nieuw museum voor moderne en toegepaste kunst in Den Haag. Hoewel Berlage in 1934 stierf en de oplevering dus niet meemaakte, heeft hij samen met Van Gelder een voorbeeld geschapen voor vele musea die later ontstonden.

€ 24.95

 

Bestellen

 

Vooruitgang was hun streven - Herinneringen aan VIOS (1914-2005) Ton Beije en Chris Willemsen

Ton Beije en Chris Willemsen begonnen er hun voetballoopbaan en bekwaamden zich later in de (sport)journalistiek. Nu, 16 jaar na de opheffing van VIOS – dat in 2005 met Cromvliet en LENS opging in sv Escamp – stortten Ton en Chris zich op de historie van de club. En maakten een boek dat letterlijk overloopt van de herinneringen. Talloze elftallen, gebeurtenissen, maar vooral veel onvergetelijke VIOS’ers komen voorbij. Niet in een traditioneel, saai, voorspelbaar jubileumboek. Maar in zo’n 200 pagina’s vrolijke visuele en vooral herkenbare herinneringen.

€ 20.00

Meer informatie en bestellen:


100 jaar Modern Den Haag

Den Haag mag bekend staan als conservatieve stad van baksteenarchitectuur en consensuscultuur, ook moderniteit en innovatie behoren tot haar DNA. Het boek 100 jaar modern Den Haag toont de weinig belichte ontwikkelingen van stedenbouw, architectuur en techniek die gestuwd werden door vernieuwingsdrang. 

Het vertrekpunt vormt het Nieuwe Bouwen van Jan Duiker, Jan Wiebenga, Jan Wils en Jan Buijs. Een eeuw later krijgt innovatie op grote schaal gestalte met smart city- en duurzaamheidsconcepten in het Central Innovation District, het in transformatie zijnde gebied tussen de treinstations en openbaar vervoersknooppunten Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van Nieuwe Oost-Indië.

€ 29,95

Meer informatie en bestellen

 

Den Haag

Nieuw

Den Haag 1945-1970

Dick Brongers

€ 24,95

Uitgeverij WBOOKS

Hardback

2021-11-25

dut

Leverbaar

Nieuw

Graven onder de Haagsche toren

Andjelko Pavlovi? & Monique van Veen & Evert van Ginkel

€ 13,50

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Paperback / softback

2021-11-23

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Nieuw

Document voor een Monument

Dick Holthuis & Mizja Haak

€ 99,95

Stichting Document voor een Monument

Hardback

2021-11-18

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Nieuw

Ut Ènde!!

Marnix Rueb

€ 89,95

RJR Publishing

Multiple-item retail product

2021-11-03

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Nieuw

Haagsche land vanuit de wolken

Hans Hemmes & Carel van der Velden & Hans van Kralingen

€ 39,95

Watermerk BV

Hardback

2021-11-08

dut

Leverbaar

Den Haag + Scheveningen

Lorraine Wernsing

€ 17,99

Mo'Media

Paperback / softback

2021-10-11

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Van Kloor en Wik tot Blans en Vuc

Rob Pronk

€ 17,50

Uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club

Paperback / softback

2021-11-04

dut

Leverbaar

De Surinamestraat in Den Haag

Peter Strengers

€ 25,00

Hardback

dut

Leverbaar

Haagse huizen van Oranje

Paul Rem

€ 34,99

Walburg Pers B.V., Uitgeverij

Hardback

2021-09-20

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Haagsche quaesties

Marlies van der Riet

€ 34,99

AUP Wetenschappelijk

Paperback / softback

2021-09-10

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

De Gouden Koets

Annemarie de Wildt & Ghanima Kowsoleea & Lise Steyn & Maria Lams & Karwan Fatah-Black

€ 24,95

Uitgeverij WBOOKS

Hardback

2021-06-18

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

De matlas van Den Haag

Joost Nijhuis & Rein Langeveld & Daniel Heikens

€ 45,00

Lecturis

Hardback

2021-06-01

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Van Kapel tot Dolhuys

Corry van Straten

€ 22,95

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Paperback / softback

2021-04-06

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Een lust voor het oog

Botine Koopmans & Dick Valentijn

€ 39,95

Uitgeverij Verloren

Hardback

2021-04-16

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

De schilders van het Panorama van Scheveningen

Evelien de Visser & Titia van Lier & Suzanne Veldink & Boudewien Goslings & Laura Prins

€ 29,95

Scriptum Art

Hardback

2021-03-31

dut

Tijdelijk niet leverbaar

Het gedroomde museum. Kunstmuseum Den Haag

Jet van Overeem & Doede Hardeman & Jan de Bruijn

€ 24,95

nai010 uitgevers/publishers

Hardback

2021-03-04

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Vooruitgang was hun streven

Ton Beije en Chris Willemsen

€ 20,00

Nederlandse Sportboeken Club

Boek

2021-03-01

dut

Leverbaar

Omnibus Maatschappijen in Den Haag en Wassenaar

Ronald van Apeldoorn

€ 22,50

Stichting OV Publicaties

Hardback

dut

Leverbaar

Van water naar theater

Bert Alers

€ 25,00

Eindeloos ontwerpen en uitgeven

Hardback

2020-12-04

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Zeven dagen Den Haag

Carel Damsté

€ 17,95

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Hardback

2020-12-01

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Philip Akkerman

Philip Akkerman

€ 19,95

nai010 uitgevers/publishers

Paperback / softback

2020-09-09

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Vroegâh in den Haag

F.J.A.M. van der Helm

€ 19,99

Walburg Pers B.V., Uitgeverij

Paperback / softback

2020-11-25

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Van GONA en Gelauf tot Van Geen en GDA

Rob Pronk

€ 17,50

Nederlandse Sportboeken Club

Paperback / softback

2020-11-16

dut

Leverbaar

Oorlog en bevrijding in Den Haag

Marijke Harberts

€ 14,95

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Paperback / softback

2020-04-17

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

De Gruffalo in het Haags van Sjaak Bral

Julia Donaldson & Axel Scheffler

€ 14,99

Lemniscaat B.V., Uitgeverij

Hardback

2020-10-23

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Liefjes van een straatdichter

Sjaak Kroes

€ 17,50

De Woordenwisseling

Hardback

dut

Leverbaar

Nieuw in oud

Koos Havelaar

€ 35,00

Eindeloos

Hardback

2020-10-12

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

100 jaar Modern Den Haag

Marcel Teunissen & Eric Vreedenburgh

€ 29,95

nai010 uitgevers/publishers

Hardback

2020-10-07

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Ut Groen-Geile Boekie vannut Haags

Bral, Sjaak / Rueb, Rj.

€ 22,95

RJR Publishing

Boek

2020-10-06

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Groeten uit Den Haag

Robert Mulder

€ 29,95

Uitgeverij Kleine Uil

Hardback

2020-09-18

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Vergeten verhalen

Johan van der Hoeven & Willem Post & Ton Wienbelt

€ 24,95

Studio 92 a

Hardback

2022-03-01

dut

In herdruk

Geen woord aan gelogen

Ben Tichem

€ 19,95

Nederlandse Sportboeken club

Paperback / softback

2020-06-16

dut

Leverbaar

Een kleyn paleis

 

€ 29,99

Amsterdam University Press

Hardback

2020-03-27

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

ut feis van nijntje innut haags

Dick Bruna

€ 6,95

Uitgeverij Bornmeer

Hardback

2020-02-19

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben

Tal Maes

€ 16,95

Thoth, Uitgeverij

Paperback / softback

2020-02-21

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

De lange adem van recht en (v)rede

Willem van Genugten

€ 19,95

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Hardback

2020-01-23

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Oude Vrienden

A. Nona

€ 15,00

Uitgeverij de willemshorde

Paperback / softback

dut

Leverbaar

De Haagse streken van Vincent van Gogh

Feikje Wimmie Hofstra & Coen Schoonhoven

€ 29,50

Uitgeverij Hofcultuur

Hardback

2019-12-17

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Van Gogh in The Hague

Coen Schoonhoven & Feikje Wimmie Hofstra

€ 29,50

Uitgeverij Hofcultuur

Hardback

2019-12-16

eng

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Nooit gebouwd Den Haag

Lex van Tilborg

€ 29,90

Bekking & Blitz uitg.

Hardback

2021-12-16

dut

In herdruk

De wonderjaren van Taat & De Regt

Casper Postmaa

€ 19,50

Primavera Pers

Paperback / softback

2019-11-19

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Een speelhuis voor regenten

K. Stal

€ 6,50

Stichting Hofje van Nieuwkoop

Paperback / softback

dut

Niet leverbaar

Lieve Rachel

Leo van der Velde

€ 21,95

VIperson

Paperback / softback

2019-11-14

dut

Niet leverbaar

Ik Nummer 23

Henk Hanssen & Marianne van Betten

€ 19,95

Ekstreem Uitgeverij

Paperback / softback

2018-09-03

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Van Torentje tot Treveszaal

Diederik Smit & Henk te Velde

€ 29,95

Hega Offset B.V.

Hardback

2011-11-24

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Het Haagse Binnenhof.

Jaco Alberts & Eddy Habben Jansen & Diederik Smit

€ 24,95

ProDemos

Hardback

2013-06-20

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Uit Padmoes Verrezen

 

€ 19,95

Matrijs

Hardback

dut

Niet leverbaar

Wonen langs het Spui

Monique van Veen & Andelko Pavlovic & Evert van Ginkel

€ 12,00

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Paperback / softback

2017-07-04

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Frederik Hendriklaan ‘s-Gravenhage

Cor Cout, Loes Peters

€ 24,95

Valerius pers

Fold-out book or chart

dut

Leverbaar

Van Stolkpark, verboden gebied

Cor Gout, Ronnie Krepel

€ 11,95

Valerius pers

Paperback / softback

dut

Leverbaar

Een draak met vele gezichten

Wim Willems, Annemarie Cottaar, Kai Yin

€ 24,95

Nieuwe Haagsche

Paperback / softback

dut

Niet leverbaar

Vierhonderd Jaar Heilige Geesthofje

 

€ 8,50

Van Stockum

Boek

2016-09-05

dut

Niet leverbaar

De Sociëteitstent De Witte

H.F. Ambachtsheer, H.C. Grootveld

€ 17,50

Nieuwe Haagsche

Hardback

dut

Niet leverbaar

Den Haag

 

€ 4,95

Bekking

Pamphlet

dut

Leverbaar

Nederlands Dans Theater 60

*

€ 29,95

Waanders Uitgevers

Paperback / softback

2019-10-04

dut

Niet leverbaar

Hoger die drempel! Higher that level!

Caroline de Westenholz

€ 24,95

Lias, Uitgeverij

Paperback / softback

2016-10-29

mul

Niet leverbaar

Kasino aan het plein

Henk Ambachtsheer

€ 24,50

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Hardback

2015-05-09

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Bewaard en bewonderd

Koos Havelaar

€ 29,95

Walburg Pers B.V., Uitgeverij

Hardback

2019-02-28

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Muzenstraat en andere Haagse verhalen

Wim Noordhoek

€ 17,50

Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.

Paperback / softback

2016-02-12

dut

Niet leverbaar

Indisch leven in Den Haag, 1930-1940. Vijftig colu...

Coen van 't Veer & Gerard Termorshuizen

€ 19,00

Verloren b.v., uitgeverij

Paperback / softback

2018-03-19

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Het korte, bewogen leven van Willem Gabriel Vervlo...

Willem van den Berg

€ 19,00

Verloren b.v., uitgeverij

Paperback / softback

2016-10-08

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

100 jaar Nieuwe Haagse School

Marcel Teunissen

€ 37,95

nai010 uitgevers/publishers

Hardback

2018-06-01

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Architectuurgids Den Haag

Lilian Melink & Gonda Buursma & Bert Melink

€ 29,95

nai010 uitgevers/publishers

Hardback

2011-06-29

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Architect Louis de Wolf (1871-1923)

Peter Van Dam

€ 29,95

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Paperback / softback

2018-12-04

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Johannes Mutters Jr. (1858-1930)

Bart Verbrugge

€ 29,00

Uitgeverij Verloren

Paperback / softback

2019-09-09

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Haagse bouwmeesters in de 19e eeuw W.B. van Liefla...

Peter van Dam

€ 26,00

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Hardback

2016-12-10

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Haagse bouwmeesters in de 19e eeuw Dien deftige st...

Peter van Dam

€ 29,95

Hega Offset B.V.

Hardback

2013-06-22

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Rembrandt and the Mauritshuis

Charlotte Rulkens

€ 14,95

Waanders Uitgevers

Paperback / softback

2019-01-30

eng

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Archeologie achter de duinen. Het rijke verleden v...

E. van Ginkel, A. de Hingh

€ 29,95

Matrijs

Hardback

Niet leverbaar

Laan van Meerdervoort

Liza van Kuik & Jolly van der Velden & Margot C. Berends

€ 19,95

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Paperback / softback

2018-12-17

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

De Haagse plekken

Ineke Mahieu & Ad van Gaalen

€ 9,90

Seapress

Paperback / softback

2013-09-27

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

The 500 Hidden Secrets of The Hague

Tal Maes

€ 17,95

The 500 Hidden Secrets

Paperback / softback

2019-09-17

eng

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Falk stadsplattegrond & fietskaart Den Haag

Falk Route.nl

€ 13,57

Falkplan

Postcard book or pack

2019-01-30

dut

Niet leverbaar

Den Haag op de fiets

 

€ 9,90

Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij

Kaart

2020-10-20

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Stadsplattegrond Den Haag

Citoplan

€ 9,90

Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij

Kaart

2020-10-20

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Gids Den Haag

 

€ 10,25

Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij

Kaart

2014-01-14

dut

Niet leverbaar

Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag

Loek Heskes

€ 16,95

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

Paperback / softback

2020-11-20

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

De mooiste netwerkwandelingen: Delfland en Haaglan...

Vladimir Mars & Menno Zeeman & Noes Lautier

€ 14,99

Elmar

Paperback / softback

2019-03-01

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Time to momo Den Haag

Dani van Oeffelen & Alexandra Gossink

€ 14,99

Mo'Media

Paperback / softback

2017-02-22

dut

Niet leverbaar

The Hague and a Selection of its International Vis...

Jack Zonneveld

€ 16,95

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Paperback / softback

2018-08-07

eng

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Geschiedenis van Den Haag in vogelvlucht

Michiel van der Mast & Chris Nigten & Robert van Lit

€ 29,90

Bekking & Blitz uitg.

Hardback

2016-12-10

dut

Niet leverbaar

A short history of The Hague

Robert van Lit & Michiel van der Mast & Chris Nigten

€ 29,90

Bekking & Blitz uitg.

Hardback

2016-12-09

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

The little History of The Hague for Dummies

Léon van der Hulst

€ 9,99

Voor Dummies

Paperback / softback

2019-12-24

dut

Niet leverbaar

The Hague Book

Maarten van Doorn & Kees Stal

€ 17,95

Wbooks

Hardback

2016-06-21

dut

Niet leverbaar

De Haagse Canon

G.E. Mahieu & A.C. van Gaalen

€ 9,90

Lakerveld, Uitgeverij

Hardback

2006-12-14

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Herinneringen van een oorlogskind 1940-1945

Aevert de Ruijter & Wout van der Toorn

€ 15,00

Tienstuks

Hardback

2018-08-20

dut

Tijdelijk niet leverbaar

Van verdediging naar bescherming

 

€ 39,95

Nieuwe Haagsche

Hardback

dut

Niet leverbaar

De verdwenen buurt

I.B. van Greveld

€ 22,25

Nieuwe Haagsche

Paperback / softback

dut

Niet leverbaar

Schuilen in Den Haag

Peter Sikma & Sandra van Lochem & Rutger Noorlander & Colette Cramer & Kees van Leeuwen

€ 27,00

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Hardback

2017-07-11

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Onder den vrijen hemel

Gerlach, Diederik & Postmaa, Casper

€ 22,50

Eindeloos Uitgevers

Boek

2016-11-05

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Den Haag ontijdelijk

C. Gout, Ph. Peters, D. Gerlach

€ 35,00

Nieuwe Haagsche

Hardback

dut

Leverbaar

Sta stil, wandelaar

Marjanne Hulsman & Henk Ambachtsheer & Rita Hulsman & Kees Stal

€ 29,95

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Hardback

2013-06-18

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

De Marathon in Den Haag

Peter De Looff & Charles Brussee & Theo Van Daalhoff & Marlon Van Delden

€ 25,00

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Hardback

2019-10-14

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Lokatie En dan nu de polonaise

D. Gerlach

€ 59,50

Trespassers

Hardback

2008-09-05

dut

Leverbaar

Hagenezen die er mochten wezen

Pieter Broeke, van den & Wim Willems & Jan-Hendrik Bakker & Herman Rosenberg

€ 24,50

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Paperback / softback

2016-06-23

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Tijl Beckand: Je komt Den Haag niet uit

Vincent de Vries

€ 21,99

Inside

Paperback / softback

2019-10-31

dut

Niet leverbaar

Bakkie pleuâh

Milene van Arendonk

€ 24,95

Milene van Arendonk

Hardback

dut

Leverbaar

Beekwater

René Karels

€ 13,50

U2pi BV

Paperback / softback

2019-06-03

dut

Tijdelijk niet leverbaar

Jean Cavalier's opstand in de Cevennen

Louise van Wassenaer

€ 17,99

Conserve, Uitgeverij

Paperback / softback

2018-05-26

dut

Leverbaar

Op deze plek te staan

G. Vennema

€ 12,50

U2pi

Paperback / softback

2018-11-16

dut

Leverbaar

F. Bordewijk

José Buschman

€ 9,90

Bekking & Blitz uitg.

Hardback

2015-11-10

dut

Niet leverbaar

Louis Couperus

José Buschman

€ 9,90

Bekking & Blitz uitg.

Hardback

2014-10-16

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Ruwe bolstâh

Ruud Doevendans

€ 12,50

Parata

Paperback / softback

2019-07-12

dut

Niet leverbaar

Niks geteisem !

Eva Hofman & Diederick Klein Kranenburg & Wim Willems

€ 19,95

Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

Paperback / softback

2011-11-24

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Loopjongen van de penoze

Gerard Wessel

€ 21,99

Just Publishers

Paperback / softback

2019-10-29

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

De kookschool van Oom Iwan

Trudy van der Wees

€ 19,95

Uitgeverij De Muze

Hardback

2018-11-01

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Altijd wat met Ajax

Jan-Hermen de Bruijn

€ 17,50

Nederlandse Sportboeken Club

Paperback / softback

2019-05-09

dut

Leverbaar

De Nabeschouwing 2018-2019

Redactie Haaglanden Voetbal

€ 17,50

Nederlandse Sportboeken Club

Paperback / softback

2019-07-25

dut

Niet leverbaar

Van Wetzel en Moen tot Grünholz en Blok

Pieter Donath & Nico Mos & Tom Scholten & Chris Willemsen

€ 15,00

Nederlandse Sportboeken Club

Paperback / softback

2018-10-04

dut

Niet leverbaar

Blikkie terug

Willemsen, Chris

€ 25,00

Chapter One

Hardback

dut

Leverbaar

Je had erbij moeten zijn

Martin van Zaanen

€ 17,50

HollandRidderkerk B.V.

Paperback / softback

2019-04-01

dut

Leverbaar

Hoe vaak maak je dat nou mee?

Martin Van Zaanen

€ 17,50

Nederlandse Sportboeken Club

Paperback / softback

2019-09-23

dut

Leverbaar

Co Brandes

Kees Rouw

€ 42,95

nai010 uitgevers/publishers

Hardback

2018-12-11

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

Sportstad Den Haag

Theo Bollerman

€ 18,95

HollandRidderkerk B.V.

Paperback / softback

2019-06-11

dut

Leverbaar

Van EMMA en Wals tot Coeland en VES

Ton Van Rijswijk

€ 17,50

HollandRidderkerk B.V.

Paperback / softback

2019-10-18

dut

Leverbaar

aupa en auma plùis

Dick Bruna

€ 6,95

Bornmeer, Uitgeverij

Hardback

2017-07-22

dut

Leverbaar

Nijntje an zei innut Haags

Dick Bruna

€ 6,95

Bornmeer, Uitgeverij

Hardback

2017-07-22

dut

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis